Trokán Péter átélte a lányos apák rémálmát

Lányos apukák foglaltak helyet a Ridikül új évadának első adásában szeptember 6-án délután. Dióssy Klárinak Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművész, Kálloy Molnár Péter színész, rendező és Dr. Kiss Gergely, vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója meséltek őszintén lányaikhoz kapcsolódó érzéseikről, és minden lányos apa félelméről, arról, mikor imádott lányuk életében megjelenik egy udvarló.

A büszkeség, ami először Torkán Péter eszébe jut, mikor lányaira gondol. Anna és Nóra szüleik válása után is roppant felnőttes módon viselkedtek, az pedig leírhatatlanul jó érzés, hogy látja, lányai mennyire szeretik egymást. Minderről a Ridikülben mesélt a színművész, mint lányos apuka, aki szerencsésnek érzi magát a tekintetben is, hogy gyerekei párválasztásában sem volt olyan kirívó személy, akitől „megriadt” volna. Bár volt egy fura eset az „ottalvós” időszakban”.
Hajnali forgatás után mentem haza, már kora délelőtt volt, de nem tudtam, hogy nálunk alszik a fiú. Hazaérve azt láttam, hogy az emeletről jön le egy láb, ami nem a lányomé volt, ráadásul az én papucsomban” – idézte fel a nevetve a történteket Trokán Péter.
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, háromszoros lányos apuka. Két idősebb – 18 és 14 – valamint egy kisebb, 4 éves kislányuk van. Ennek kapcsán elárulta: nagyon boldog, hogy lányai vannak, nincs hiányérzete, hogy nem született fia. Torkán Péterhez hasonlóan, neki is szerencséje van nagylányai párválasztásával, sőt a legidősebb barátjáról azt mondta: „akár örökbe is fogadnám az olyan típusú srácot, mint ő”.

Míg Kiss Gergely nagylányait érdekli apukájuk sportja, addig Kálloy Molnár Péter kamaszodó lányát a színészet helyett inkább a tánc köti le. „Imád focizni, csavarozni, szerelni, ugyanakkor minden kell neki, amire egy nőnek szüksége van a ruhatárába” – mesélte lányáról a színész, aki még nem élte át az első udvarló megjelenésének érzését. „Eleve nehezen képzelem el, hogy jönnek majd udvarlók. Bármilyen humoros tudok lenni, komolyan fogom megélni, ha jön valami pasas” – vallotta be a Kálloy Molnár Péter.

Hogy mit javasolt számára a szakember, Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus, hogy miként kezelje majd lánya udvarlóit, kiderül a Ridikül adásából, amely IDE kattintva nézhető újra.

Ridikül – minden hétköznap 17 órától a Duna Televízión!

Olvasson tovább