Ridikül

Huszonéves igaz barátságokat ápol Bencze Ilona

Középiskolás barátnőjével a mai napig tartja a kapcsolatot Bencze Ilona, akinek minden barátsága már több, mint húszéves - mesélte a Jászai Mari-díjas színésznő Dióssy Klárinak a Ridikül csütörtöki adásban a Duna Televízión.
 

„Nagyon sajnálom, hogy általános iskolás barátnőmmel elsodort minket az élet egymás mellől, de középiskolás barátnőmmel a mai napig tartom a kapcsolatot, bár három húgom révén egész éltemben adva volt számomra a barátnő csapat” – mondta Bencze Ilona a Ridikülben, amelyben rajta kívül Kovács Magdolnával, a Csak a Nőknek Klub alapítójával, Vadász Eszter szexuálpszichológussal és Krúdy Tamás kommunikációs szakemberrel a női összefogások, barátságok témáját járta körbe Dióssy Klári műsorvezető.

„Számomra a barátság arról szól, hogy megértem és segítem a másikat, de ugyanakkor ellent is tudok mondani neki. Minden barátnőm esetében előfordult már ilyen, de ez nem ment a barátságunk rovására. Úgy gondolom, az igaz barátságot erősíti és nem gyengíti, ha szeretetteljes kritikát fogalmazunk meg a másik irányába” – véli Bencze Ilona, aki szerint az is roppant fontos, hogy milyen példát mutatunk gyerekeinknek. Az ő lánya például hozzá hasonló módon régóta tartó, fontos barátságokat őriz.

A női barátságokról szóló Ridikül IDE kattintva visszanézhető!
Ridikül – minden hétköznap 17.05-től a Duna Televízión!

További olvasnivalók