Hrvatska Kronika: Lassan közeledik a járvány vége

A június 24-i adás tartalmából.
 

A Horvát Krónika soron következő adásában elsőként dr. Koósz Attila állatorvos életútját mutatjuk be, aki már közel három évtizede dolgozik a magyar-horvát kapcsolatok elmélyítésén.

A pécsi Miroslav Krleža Horvát Gimnáziumban június 15-én hétfőn ünnepélyes keretek között osztották ki az érettségi bizonyítványokat és tartották meg a ballagást. Az ünnepség előtt tartották meg az utolsó osztályfőnöki órát, majd kiosztották a bizonyítványokat, illetve az elismerő okleveleket és díjakat a kiváló eredményeket elért tanulóknak. Az ünnepi műsort a 11. osztályos tanulók készítették, akik virtuálisan köszöntek el a búcsúzó évfolyam diákjaitól és barátaiktól.

Lassan közeledik a járvány vége, az élet kezd visszatérni a normális kerékvágásba. Az új helyzethez mindnyájunknak alkalmazkodnunk kellett. Így tett a „Lado” Horvát Nemzeti Népi Együttes is. „Táncoljon a Ladoval” címmel már májusban egész sor online táncműhelyt indítottak el, hogy továbbra is kapcsolatban maradhassanak szeretett és hűséges közönségükkel.

Hrvatska Kronika – Duna – június 24., szerda, 6:45

Szerkesztő: Füri Tamás
Műsorvezető: Füri Tamás
Riporterek: Pavlekovics András, Füri Tamás
Operatőr: Bede Sándor
Vágó: Gergely Balázs
Műszaki vezető: Strasszer László

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább