A főzés és a sütés bizonyos szint felett már-már művészet. Az ízekkel, formákkal, textúrákkal való kísérletezést pedig az ételek iránti rajongás, lelkesedés és szenvedély hajtja. Ez az egyik titka a jól sikerült végeredménynek. Na de mi a többi titok? Mai vendégeink az ételek láthatatlan összetevőiről mesélnek nekünk, történetekről, érzésekről a kis konyhától a csúcsgasztronómiáig. Milyen egy jó sütemény, egy jó desszert, vagy egy jó olasz tészta? Mi mindent lehet elkészíteni a sütőtökből a levesen kívül? Mennyire szeretünk és tudunk főzni? Kiből lesz konyhatündér? Emlékszünk még nagymamáink receptjeire? Szánkban érezzük még a vasárnapi húslevesének ízét? Erről beszélgetünk Pataki Ádámmal, Gianni Annonival, Segal Viktorral és meglepetés-hölgyvendégünkkel.
Ridikül – Duna – október 8., kedd, 17:00
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.