Tanulj online az M5 TV műsoraival!

Tanuljunk közösen! Az Alsós, Felsős, Érettségi, M5 Lexikon és Szólalj meg! műsorokkal minden diák megtalálhatja a számára való tananyagokat!
 

Alsós

Az M5 kulturális csatorna oktatási tartalmaival igyekszik segíteni az otthon tanuló diákokat. A felsős és az érettségi előtt álló tanulók mellett, március 30-tól már az 1-4. osztályosoknak is közvetít oktatási műsort hétköznaponként az M5, Alsós – Sulikalandok címmel.
Minden hétköznap 8:00-tól, felváltva 1. és 2. osztályos, valamint 3. és 4. osztályos tananyagok.

Felsős

A Felsős című magazin nemcsak a gyerekeknek lehet érdekes, hanem azoknak is, akik kíváncsiak arra, hogy mit tanul manapság egy felsős, és mindazok számára, akik szeretik ismereteiket bővíteni könnyed, szórakoztató formában.
Minden hétköznap 8:30-tól a felső tagozatos diákok (5-8. osztály) számára.

Érettségi

A fiatalok életében komoly felkészülést és elmélyülést igénylő kihívásnak számít az érettségi. Az M5 csatorna, “Érettségi” című műsora elsősorban – de nem kizárólag – nekik szól. Persze nem pusztán a sikeres vizsgákhoz nélkülözhetetlen ismereteket osztunk meg velük, igyekszünk meg is szerettetni az érettségi tantárgyakat! Ehhez minden lehetséges eszközt csatasorba állítunk. Játékos módon, színes és interaktív műsorszerkesztéssel, látványos stúdióval, emlékezetes animációkkal, filmbejátszásokkal világítjuk meg a nyilvánvaló és a rejtett összefüggéseket.
Minden hétköznap 10:00-tól az érettségire készülő diákok számára.

M5 Lexikon

Minden hétköznap délelőtt az M5 TV műsorán.
– Édes anyanyelvünk
– Kék bolygó
– Hungarikum

Szólalj meg!

Tanulj velünk nyelveket! Válassz kedvedre az agnol, német, francia, spanyol, olasz és orosz oktatási anyagok közül!
12:00
Szólalj meg! – angolul
Szólalj meg! – németül
Szólalj meg! – franciául
Szólalj meg! – spanyolul
Szólalj meg! – olaszul
Szólalj meg! – oroszul

Videó ajánló

Olvasson tovább