Világsztárok üzentek a várandós magyar színésznőnek

Hollywood két nagyágyúja, az Oscar-díjas Emma Stone és a Golden Globe-díjas Mark Ruffalo köszöntötte Vágó Zsuzsit gyermekei érkezése alkalmából. Az énekes-színésznő a Dankó Rádió műsorában osztotta meg, hogy hangmérnök férje 2021-ben dolgozott együtt a Szegény párák című film főszereplőivel, ekkor kapott tőlük nem mindennapi jókívánságot.
 

Két évvel ezelőtt ikreknek adott életet Vágó Zsuzsi, a hazai zenés színház egyik meghatározó alakja. A színművész a Dankó Rádió Túl az Óperencián című műsorában idézte fel a várandósság izgalmas időszakát, és annak történetét is elmesélte, milyen meglepetéssel tért haza egyik nap férje, ami még különlegesebbé tette a babavárást.

„A férjem, Tomi hangmérnök, nagyszerű szakember és apa. A többi között a Szegény párák című hollywoodi produkcióban is dolgozott. Akkoriban még várandós voltam a kislányainkkal. A női főszereplő, az alakításával Oscar-díjat nyert Emma Stone levelet írt, míg a férfi főszereplő Mark Ruffalo videóüzenetben adta át nekünk jókívánságait” – osztotta meg Vágó Zsuzsi a Dankó Rádió hallgatóival, hogyan érkeztek az emlékezetes üzenetek. Hozzátette, bár terhessége sokáig rosszullétektől mentes volt, és az első időszakban dolgozott is, a harmadik trimeszterben felgyorsultak az események.

„Hédi és Lujzi sürgősségi császárral jöttek világra. Nagy küzdők, hiszen koraszülöttek. Az egész életemben rájuk vagyok a legbüszkébb. Hosszabb időt töltöttünk kórházban. Dalokat énekeltem nekik, amit nemcsak ők, hanem az osztályon dolgozó nővérkék is szerettek” – emlékezett vissza a kismamaság első pillanataira az előadó. A teljes beszélgetés elérhető a Dankó Rádió Médiaklikk-oldalán.

Túl az Óperencián – a Dankó Rádió operettműsora zenével és vendégekkel minden nap 18:04-től.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

Videó ajánló

Olvasson tovább