Jó pihenést című hétvégi magazinunk hallgatói minden vasárnap találkozhatnak Buday Péter mesterszakáccsal és receptjeivel, karácsonykor azonban egy hosszabb lélegzetű beszélgetésre hívta meg Nádas György szerkesztő-műsorvezetőnk. Megtudhattuk, hogyan választotta ezt a hivatást és milyen lépcsőfokokon keresztül vált belőle mesterszakács, majd televíziós gasztroműsorok vezetője. Buday Péter arról is beszélt, miként változott a vendégek ízlése és igénye az elmúlt évtizedekben, illetve hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy folyamatosan meg tudjon újulni egy profi szakács. Karácsony lévén pedig a Dankó Rádió hallgatói hasznos tippeket is kaphattak, hiszen Buday Péter elárulta, ő hogyan készíti a borlevest, a töltött pulykát és a flódnit.
Borítókép:
Buday Péter
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.