×

Túl az Óperencián Bojtos Lucával és Laki Péterrel - 47. hét

A november 18. és 24. közötti adások tartalmából.
 

Ezen a héten az Operettszínház két fiatal művésze, Bojtos Luca és Laki Péter a vendégem.

Bojtos Lucát klasszikus és szokatlan formanyelvű előadásokban is láthatják a nézők, de dolgozzon bárhol, a munkán nem spórol. A Budapesti Operettszínházban tavaly a Kékszakállban Fleurette , idén Csárdáskirálynőben Stázit alakítja, elsöprő energiával.
A Zeneakadémiáról „halászták” ki , és saját bevallása szerint remekül érzi magát ebben a műfajban is. Csak alig 4 éve végzett az Opera tanszakon, de már sikerrel mutatkozott be többek között a Művészetek Palotájában, több külföldi fesztiválon, a Szegedi Szabadtérin, a Miskolci Nemzeti Színházban, és a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is.

Laki Péter a Szegedi Tudományegyetemen történelem tanulmányai elvégzése után fordult végleg a zene és a színház világa felé. 2013-ban országos tehetségkutató versenyt nyert meg operett kategóriában, majd ugyancsak ebben az évben felvételt nyert a Pesti Broadway Musical Stúdióba és az Operett Akadémiára. Jelenleg a Budapesti Operettszínházban szerepel, de a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban és a Kaposvári Csiky Gergely Színházban is játszott már. A tehetséges színész –énekes már opera szerepekben is kipróbálta magát, és felettébb kecsegtető sikerrel. Anyaszínházában, az Operettben a nemrég bemutatott Csárdáskirálynőben, mint Bóni kápráztatja el a nézőket. Amikor a darab végén kijön a függöny elé, felrobban a nézőtér.

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Szerkesztő-műsorvezető: Nagy Ibolya

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább