Janza Kata: Befogadott a Csináljuk a fesztivált! családja

Janza Kata nagy álma vált valóra azzal, hogy zsűritagként térhetett vissza a Duna évszázad magyar slágerét kereső showműsorába. Az EMeRTon és Honthy-díjas musicalénekes a döntőhöz érve a Petőfi Rádió Kultúrfitnesz című műsorában összegezte tapasztalatait.
 

Nem először tűnt fel a Csináljuk a fesztivált!-ban Janza Kata. Fellépőként már kétszer is szerepelt, elsőként a Szállj fel magasra! című dalt adta elő, majd a Szürke patással állt színpadra a karácsonyi adásban. Tavaly zsűritagként tért vissza a produkcióba, a felkéréssel pedig régi álma vált valóra – árulta el a Petőfi Rádió vendégeként.

„Nagy megtiszteltetés, hogy bekerültem a zsűribe. Kíváncsi voltam, hogy fogadnak majd a zsűritagok, hiszen ők egy összeszokott család lettek, már évek óta együtt zsűriztek, és nem is titkolták, hogy izgultak, ki csatlakozik hozzájuk. Őszintén örültek, amikor megtudták, hogy én. Feke Pali úgy fogalmazott, hogy amikor megérkezett hozzá egy reggel az üzenet, hogy Janza Kata az új zsűritag, azt mondta magában, hogy ennél jobb ébresztője ne is legyen az életben” – osztotta meg a Kultúrfitnesz című műsorban. Janza Kata hozzátette, sokat jelent neki, hogy a műsor által egy eddig kevésbé ismert oldalát mutathatta meg a közönségnek.

„A zenés színpadokon szinte kivétel nélkül drámai hősnőket játszottam, ezért a komikus oldalamat csak kevesen ismerik. A műsorvezetők, Rókusfalvy Lili és a Fodor Imre csodálatosak, megszólítanak, kíváncsiak rám, kipiszkálják a humort belőlem” – hangsúlyozta az előadóművész, aki titkos favoritjának szurkolva készül a január 27-i döntőre. A szombaton 19:35-kor kezdődő fináléban eldől, melyik dal lesz az évszázad legnagyobb magyar slágere.

A showműsor döntőjéig a műsor Médiaklikk-oldalán cikkek, videós tartalmak és kulisszatitkok várják a látogatókat. További érdekességek elérhetők a Duna közösségi oldalain a Facebookon és az Instagramon.

Csináljuk a fesztivált! – DÖNTŐ – szombaton 19:35-kor a Dunán.

fotó: MTVA