Takáts Tamás újra bizonyíthat a Csináljuk a fesztivált! döntőjében

Szerette volna, ha őt is felkérik a Csináljuk a fesztivált! egyik előadójának, de arra nem számított, hogy versenydalával a döntőig jut majd. Takáts Tamás a zsűri döntése alapján került be a fináléba, az énekes a Duna Almárium című magazinjában latolgatta esélyeit.
 

Takáts Tamás örömmel fogadta, amikor megkeresték a Csináljuk a fesztivált! készítői a szereplési lehetőséggel, mert a korábban látott adások miatt megtetszett neki a formátum. A Duna Almárium című műsorának vendégeként azt is elmondta, kíváncsi volt milyen slágert kap majd, de szerencséjére egyik nagy kedvencét vihette színpadra.

„Sokan nem tudják, de az első műfaj, ami megszólított az a dixieland zene, de mára a rock és a blues műfaj áll hozzám a legközelebb. Nagyon szeretem az LGT zenéjét, és Barta Tamás világát, ezért szívesen énekeltem a Csináljuk a fesztivált! színpadán. Nagyra értékelem, hogy beszavazott a zsűri a show döntőjébe, kíváncsian várom melyik dal lesz az évszázad magyar slágere” – összegezte várakozásait a Karthago frontembere, aki az Ő még most csak tizennégy című dalt adja elő a január 27-i döntőben.

A Máté Péter-díjas előadó hozzátette rengeteg ikonikus hazai szerzeménnyel száll versenybe a dala, ezért érdemes lesz szombat este a Dunára kapcsolni. A teljes beszélgetés újranézhető az Almárium Médiaklikk-oldalán.

Csináljuk a fesztivált! – DÖNTŐ – január 27-én 19:35-től a Dunán.

 Almárium – minden hétköznap 13:40-től és 15:00-tól a Dunán.

Borítókép: fotó: MTI/Szigetváry Zsolt