Rókusfalvy Lilivel tér vissza a népszerű zenés darab

Új életre kel a Mindenki – LGT Táncképek című előadás. Az egyedülálló élményt ígérő produkcióban a Csináljuk a fesztivált! háziasszonya, Rókusfalvy Lili táncosként működik közre – minderről az M2 Petőfi TV vendégeként számolt be a közmédia műsorvezetője.
 

Rókusfalvy Lili ötéves kora óta táncol, és bár ma már leginkább televíziós műsorvezetőként ismert, munkáiba időről időre belecsempészi a táncművészetet. Láthattuk már Michael Jackson bőrébe bújni az M2 Petőfi TV műsorában, és a Duna szombat esti zenés showműsora, a Csináljuk a fesztivált! háziasszonyaként több adásában is táncra perdült már, legutóbb az új évad november 25-i premierjének nyitányában. Egy különleges lehetőségnek köszönhetően hamarosan egy zenés darab szereplőjeként is hódolhat hobbijának: a 2001-ben nagy sikerrel bemutatott Mindenki – LGT Táncképek című előadásban lesz újra látható.

„A tánc a gyerek- és a kamaszkorom meghatározó része volt. A szereplések sűrűsége miatt magántanulóként végeztem el a gimnáziumot, de mind a tánc, mind a tanulás tekintetében jól teljesítettem. Életem legmeghatározóbb és legszebb időszaka volt, amikor szerepet kaptam ebben a darabban. Hatalmas örömöt jelent, hogy 15 év után ismét előadjuk, és újra járhatok balettórákra. Az LGT nagy kedvencem, a dalaikat ma is kívülről fújom. Páros lábbal ugráltam a Csináljuk a fesztivált! legutóbbi adásában a takarásban, amikor felcsendült Takáts Tamás előadásában az Ő még csak most tizennégy” – mondta az M2 Petőfi TV Nézzünk szét! című műsorának vendégeként Rókusfalvy Lili, akit a darab rendezője is elkísért.

„Lili elképesztően tehetséges táncos. Volt egy befejezetlen ügyünk, mert a pályaválasztás időszakában folyamatosan győzködtem őt és a szüleit, hogy ezen a területen folytassa az útját, és a tánc legyen a hivatása. Tehetséges tévés szakember vált belőle, de örülök, hogy most egy kicsit visszakaphatom őt” – jegyezte meg Sárközi Gyula, a darab rendezője. A teljes beszélgetés újranézhető az M2 Petőfi TV Médiaklikk-oldalán.

Nézzünk szét! – szombatonként 21:10-től az M2 Petőfi TV műsorán.

Csináljuk a fesztivált! – szombaton 19:35-kor a Dunán.

Borítókép: Fotó: MTVA/Sárosi Zoltán

Videó ajánló

Olvasson tovább