Család-barát

Vasárnap eldől, ki lesz 2024-ben Magyarország Szépe

Június 23-án a Duna élő adásában 15 lány versenyez a Miss World szépségverseny magyarországi fordulójában. A gálaműsor háziasszonya, Rókusfalvy Lili már tudja, milyen ruhát visel vasárnap este, de meglepetésnek szánja. A Duna Család-barát című műsorának vendégeként azt viszont szívesen elárulta, milyen menetrenddel várják a nézőket műsorvezetőtársával, Kárász Róberttel.
 

Idén is élőben közvetíti a közmédia az ország legrangosabb szépségversenyének fináléját: a Magyarország Szépe gálaműsor június 23-án 18:45-től látható a Dunán. A nagyszabású eseményre már az előző napon, június 22-én 19:45-től hangolódhatnak a nézők a versenyzők felkészülését megörökítő, A királynők útja című filmmel. A nemzeti döntőt új műsorvezetőpárosként Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti majd. Az est háziasszonya a Duna délelőtti magazinműsorában vendégeskedve néhány részletet osztott meg az előkészületekről.

„Nemrég meglátogattam a versenyzőket a felkészítő táborban, és mind izgatottak, hiszen az elmúlt hónapokban csak erre az egy napra készültek testben és lélekben. Műsorvezetőtársammal, Kárász Róberttel folyamatosan egyeztetünk, profi szakemberekből álló stáb dolgozik a produkción, a lányok gyönyörűek, ezért igazán szép estének nézünk elébe. Épp most voltam ruhapróbán, de csak annyit árulhatok el, hogy igazán gyönyörű szettben vezethetek majd műsort” – mondta Rókusfalvy Lili, hozzátéve, hogy a versenyzők is fantasztikus kreációkban vonulnak fel: a sportruhás fitt tourban, a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tourban, a lélegzetelállító estélyi tourban és nemzeti öltözékben is megmutatják magukat.

Az élő műsort extraprodukció is kíséri majd, és kiderül, ki lesz az idei Magyarország Szépe, aki egy éven át viselheti a Miss World Hungary címet, és lehetőséget kap hazánk képviseletére a Miss World világversenyen. Már elkezdődött a közönségszavazás: a 06-20/30/70-44-22-999-es alapdíjas telefonszámon tudnak voksolni határon innen és túl a legszebbnek ítélt versenyzőre. Egy számról maximum ötven szavazat küldhető. A dobogósokról a zsűri dönt, a nézők választottját Közönségdíjjal jutalmazzák.

A TOP 15 versenyzőt a műsor oldalán tekinthetik meg.

Magyarország Szépe – Miss World Hungary – június 23-án 18:45-től élőben a Dunán. 

A királynők útja – június 22-én 19:45-től a Dunán.

Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

További olvasnivalók