Család-barát

Gyerekeiről mesélt Freddie a Család-barátban

A Duna délelőtti magazinműsorának vendégeként a Csináljuk a fesztivált! legutóbbi évadának győztese családi életébe engedett bepillantást. Az énekes elárulta, kislánya és kisfia egyik kedvenc elfoglaltsága a közös mesélés és zenélés.
 

Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie, ha éppen nem a színpadon áll énekesként vagy műsorvezetőként, akkor kétgyerekes édesapaként áll helyt a mindennapokban. Kislánya, Léna január végén lett három, kisfia, Ármin pedig hamarosan kétéves lesz. A gyerekekkel töltött közös idő sok boldog pillanattal ajándékozza meg – számolt be róla a Duna Család-barát című műsorában.

„Igyekszem minél többet velük lenni. Szoktam otthon mesét olvasni és énekelni is a gyerekeimnek, de az altatódalokkal egészen más hatást érek el, mint az alvás. Próbálnak utánozni, túlharsogni, és közben jól elszórakoztatják magukat” – mesélte az előadó. A Duna Szerencse Szombat című műsorának egyik házigazdájaként is ismert előadóművész hozzátette, ahhoz még kicsik a gyermekei, hogy megmutatkozzon, van-e valamihez különleges tehetségük, de otthoni környezetben szívesen szerepelnek.

„Nyilván vannak azok a csodabogarak, akiknél akár már hároméves korukban látható jelei vannak a zenei érzéknek, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy később még kiderülhet, hogy van ilyen tehetségük. Az biztos, hogy nem szeretnénk azzal nyomasztani őket, hogy kötelezően zenélniük kell, de nyitottan támogatjuk őket bármiben, ami boldoggá teszi őket” – hangsúlyozta Freddie a Család-barát vendégeként. Mint mondta, a családi egységük harmóniájának fenntartása sok odafigyelést követel meg. A fellépések, televíziós szereplések mellett Freddie egy új saját vállalkozásba kezdett bele, felesége pedig táncosként és táncterapeutaként is dolgozik. Az énekes a legfontosabb feladatuknak azt tartja jelenleg, hogy egyensúlyban tartsák a munkájukat és a magánéletüket. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Család-barát – hétköznap 9:35-től és 11 órától a Dunán.

Szerencse Szombat – szombatonként 18:45-kor a Dunán.

 

Borítókép: MTVA/Csöndör Kinga

További olvasnivalók