Család-barát

Verebes Linda számára a család az első

Nagy családban nőtt fel Verebes Linda, a színművész úgy gondolja, már ekkor megfogalmazódott benne, hogy ő is sok gyereket szeretne, akkor érzi magát a legjobban, ha gyerekzsivaj veszi körül – mesélte a Duna Család-barát című műsorának vendégeként.
 

„Élvezem a gyerekek társaságát. Úgy érzem, a családi létben tudok kiteljesedni, számomra a harmóniát az jelenti, ha gyerekzsivaj vesz körbe” – árulta el Verebes Linda a Duna délelőtti magazinműsorában, hozzátéve, már fiatalon is nagy családra, sok gyerekre vágyott. „Amikor először mentem szülési szabadságra, készen voltam arra, hogy akár vége is szakadhat a színművészi karrieremnek. De nem volt kérdés, mit szeretnék, tudtam, hogy otthon akarok maradni gyermekem hároméves koráig. Nem vagyok hajlandó beáldozni a családi életet a munka miatt” – mondta, hangsúlyozva azt is, hogy szerencsés helyzetben volt, hiszen amennyire szükségét érezte, annyira mindig tudott dolgozni.

Verebes Linda mostani családi életükről is mesélt, Pindroch Csaba Jásza Mari-díjas színművésszel közös négy gyerekük közül a legkisebb másfél, míg a legnagyobb már 15 éves. „Most nagyon könnyű nekem, férjem mellett a nagyobb gyerekek is sokat segítenek, a nagylányunk is szereti a gyerekek társaságát. Így most akár egyedül is el tudok menni vásárolni, vagy sütni valamit”.

A teljes adás újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Család-barát – hétköznap 9:35-től és 11 órától a Dunán.

További olvasnivalók