Család-barát

Új frizurára váltott a Csináljuk a fesztivált! sztárja

Kétgyerekes édesanyaként és aktív előadóművészként jól kell gazdálkodnia az idejével Antal Timinek. Az énekes a Duna Család-barát című műsorában arról vallott, milyen praktikákkal tartja egyensúlyban életét, és miért váltott ehhez kapcsolódóan hajviseletet.

Antal Timi mindig is arra vágyott, hogy fiatalon legyen édesanya, és harmincéves korára egy négyéves kislánya és egy kilenc hónapos kisfia is van. A Csináljuk a fesztivált! és A Dal című műsorból is ismert énekes zenész férje segítségével igyekszik anyai teendői mellett zenei karrierjét építeni. Az ezzel járó kihívásokról a Duna Család-barát magazinjában vallott őszintén.

„Elég nehéz időszakot élünk a gyerekekkel. Vencel fogzik, Emma pedig belépett a dackorszakba. Tudatosan figyelek arra, hogy tudjak töltődni, ennek részeként váltottam frizurát. Élvezem, hogy ismét rövid hajam van, mint a pályafutásom kezdetén” – mondta Antal Timi, hozzátéve, hogy kívül-belül felfrissült az átalakulásnak köszönhetően. Az énekes arról is beszélt, az anyaság hatott művészi önkifejezésére: egyre több dalszöveget ír, és ezekben nemcsak univerzális mondanivalókat fogalmaz meg, hanem szülőtársaknak, nőknek is üzen.

„Szeretném felhívni mások figyelmét arra, hogy milyen fontos dolog az, hogy időnként lassítsunk. Csak egyszer élünk, ezért nem mindegy, hogyan” – hangsúlyozta az előadó. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től és 11 órától a Dunán.

További olvasnivalók