Család-barát

Házasságuk legfőbb értékeként tekint gyerekeikre Verebes Linda és Pindroch Csaba

„Kötöttünk egy szövetséget, és aszerint próbálunk élni” – foglalta össze 18 éve tartó házasságuk esszenciáját a Jászai Mari-díjas színművész, a Magyarország, szeretlek! műsorvezetője. Verebes Linda és Pindroch Csaba a Házasság hete alkalmából kapcsolatuk fő értékeiről, és fontos működtető elveikről beszéltek a Család-barát stúdiójában.

„Egy házasságban fontos arra figyelni, hogy mindig meglegyen az egyensúly. Ez maga az alkalmazkodás. Sokszor látom, hogy egy kapcsolatban az egyik fél megerősödik, míg a másik nem megy vele. Mindig együtt kell létezni” – fogalmazott Pindroch Csaba, hozzátéve, az említett alkalmazkodáson túl az odafigyelés is fontos egy házasságban. Felesége, Verebes Linda színművész ezt kiegészítette a kommunikáció jelentőségével. „A problémáknak neki kell menni, még az apróságokat is meg kell beszélni. Úgy látom, sok kapcsolat azon csúszik el, hogy nem mernek szólni, vagy már későn történik a beszélgetés”.

Kapcsolatuk legfőbb értékének mindketten gyermekeiket tartják. A Család-barát vendégeként házasságuk további lényeges működtető elvét is megosztották a nézőkkel: Pindroch Csaba kiemelte a feltétlen hűséget, azt, hogy mernek és tudnak együtt dolgozni, továbbá fontos, hogy jól kiegészítsék egymást. „Jól vagyunk együtt. Mindent jól tudunk együtt csinálni, sportolni, nyaralni, dolgozni, egy ritmusban vagyunk” – erősítette meg férje szavait Verebes Linda.

A kapcsolatokat és a családi egységet erősítő témákkal foglalkozik hétről hétre a házaspár a Duna Családi kör című műsorában.

A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től és 11 órától a Dunán.

A közmédia a Házasság hete országos rendezvénysorozathoz kapcsolódó tematikus film– és műsorkínálata elérhető a hirado.hu-n.

További olvasnivalók