Család-barát

Tóth Vera úgy gondolta, kapcsolatuk méltó a házasságra

Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán nem ugrottak fejest a házasságba, hiszen öt év után kötötték össze hivatalosan életüket. A pár a Házasság hete apropóján beszélt a Család-barát vendégeként arról, hozott-e változást kapcsolatukban a házasság, és azt is elmesélték, miért kellett két nap alatt más helyszínre tenniük az eseményt.
 

„Májusban még nem gondoltuk, hogy augusztusban összeházasodunk” – mesélte az Artisjus-díjas énekes a Család-barát stúdiójában arról, hogy a lazaság, a spontaneitás mennyire jellemző kapcsolatukra. Erre a tulajdonságukra szükségük is volt, hiszen a Palkonyára, a hegy tetejére tervezett lakodalmukat az előre jelzett eső meghiúsította. Két nap alatt kellett új helyszínre, Szentendrére költöztetniük mindent. Szerencsére férje, Pauli Zoltán gasztro- bor- és marketing szakember vendéglátós ismeretségeinek köszönhetően sikerült átszervezni a nagy napot.

Kapcsolatukat öt év után szentesítették, Tóth Vera úgy érzi, mindez változást is hozott életükben. „Valahogy más minőség a házasság, mint az együttjárás. Bár az élet ugyanolyan, mint eddig, de az érzések mások, mélyebbek. Én téged választottalak, te pedig engem. Egy szentség alá hoztuk kapcsolatunkat. Mindig is azt gondoltam, hogy a mi kapcsolatunk méltó arra, hogy házasok legyünk. Olyan szép, hogy megkülönböztetést érdemel. A házassággal feltettük rá a koronát” – fogalmazott az énekes.

Pauli Zoltán úgy érzi, minden nap ajándék, amit együtt töltenek. „Figyel rám, elhangzik valami egy beszélgetés során, meghallja, és aztán meglep vele. Ezek az apróságok nagyon fontosak nekem”.

A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től és 11 órától a Dunán.

A közmédia a Házasság hete országos rendezvénysorozathoz kapcsolódó tematikus film– és műsorkínálata elérhető a hirado.hu-n.

fotó: MTVA/Csöndör Kinga

További olvasnivalók