Család-barát

Apaszerepre készül Ekanem Bálint Emota

Elkíséri feleségét a vizsgálatokra az énekes, és már javában tervezik a babaszobát. Ekanem Bálint Emota erről az izgalmas időszakról osztott meg részleteket a Család-barát nézőivel, elárulva azt is, mitől tart leginkább a rá váró változással kapcsolatban.
 

Több zenei projekt és színházi szerep mellett új terület kapott fontos szerepet Ekanem Bálint Emota életében. „Változáson megyek keresztül. A saját karrier, a színház, kezd kicsit háttérbe szorulni, és nyitok a család és a biztonság felé. Tudatosan próbálok magamnak több lehetőséget adni, mint sportmenedzser, sportszervező. Megszereztem a diplomámat a Testnevelési Egyetemen, és az itt tanultakat szeretném ezen a területen kamatoztatni a jövőben. Lételemem a mozgás, gyerekként sportoló szerettem volna lenni, de az élet másként hozta”.

Új szerepre nemcsak szakmai területen készül, hiszen tavaly szűk körben feleségül vette párját, most pedig már közös gyermeküket várják. „Izgulok minden kontrollnál, ultrahang-vizsgálatnál, és szerencsére minden rendben. Már vásároljuk a bútorokat, babaszekrényt, kiságyat, komódot. Mivel éjszakai ember vagyok, a késő esti fentléttől nem tartok, a kora reggeli felkeléstől viszont félek” – mondta az énekes-színész, hozzátéve, szerencsére kevés alvással is beéri. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től és 11 órától a Dunán.

fotó: MTVA/Csöndör Kinga

További olvasnivalók