Család-barát

Csináljuk a fesztivált! – Charlie élő adásban gratulált Freddie-nek

Charlie Nézz az ég felé című slágere lett az évszázad magyar slágere Freddie előadásában a Csináljuk a fesztivált! harmadik évadában. Az énekes a Duna Család-barát adásában mesélt a dalhoz fűződő emlékeiről, meglepetésként pedig megérkezett a sláger eredeti előadója, Charlie, és gratulált neki a ballada remek előadásához.

„Sokat jelent nekem Charlie munkássága, szerintem ő minden idők legjobb magyar férfi előadója és hangja”mondta Freddie a Csináljuk a fesztivált! győztes slágere kapcsán a Család-barát vendégeként. Elmesélte, mennyi gyerekkori emlék jutott eszébe, miközben énekelte a dalt, és arról is beszélt, nehéz volt, hogy ezek ne csorduljanak túl benne. „A zene felidézte bennem gyerekkoromat, beugrott a régi lakás, amiben nevelkedtem és egy ponton megálljt kellett parancsolnom az emlékeimnek, hogy el tudjam énekelni a dalt. Az elődöntőben volt egy pillanat, amikor nagymamám is eszembe jutott, de a koreográfiában volt egy átállás, ami alatt tudtam rendezni a gondolataimat” – idézte fel a pillanatot Freddie, hozzátette: a zsűri és a közönség döntése azt mutatja, nemcsak neki, hanem sok mindenkinek fontos ez a szerzemény.

Freddie azt is megtudhatta, Charlie mit gondolt előadásáról, hiszen a Liszt Ferenc-díjas énekes alaposan meglepve őt, élő adásban betoppant a Család-barát stúdiójába. „Gratulálok neked. Ami rendkívül tetszett, hogy nem volt túlénekelve, pedig ez egy nehéz nóta. Időnként még a saját hangomat is hallottam” – méltatta Freddie produkcióját Charlie.

A Csináljuk a fesztivált! valamennyi adása újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán, és cikkek, videós tartalmak és kulisszatitkok várják a látogatókat.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től a Dunán.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => fotó: MTVA/Csöndör Kinga
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2024/01/Charlie_Freddie_foto_MTVA_Csondor_Kinga-2-2000x1333.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók