Család-barát

Izgalmas feladatot kapott Rókusfalvy Lili

A Demográfiai Csúcs családi napjának moderátora Rókusfalvy Lili lesz. A Duna showműsorainak háziasszonya a Család-barát adásában mesélt részleteket a rendezvényről és saját családjáról.
 

Rókusfalvy Lili a szakmai- és a magánélete között egyensúlyozik nap mint nap. A közmédia showműsorainak egyik állandó arca két kisgyermeket nevel. Kislánya óvódai beszoktatása mellett a közelmúltban egy másik fontos feladatot is kapott: háziasszonya lesz a demográfiai kérdések legjelentősebb nemzetközi stratégiai fórumának, az V. Budapesti Demográfiai Csúcsnak a szeptember 16-i családi napján.

„Izgalmas, érzelmekkel teli időszak nekem ez a szeptember, reményeim szerint ennek szép megkoronázása lesz a szombati családi nap. Generációktól függetlenül várjuk a családtagokat a Városligetben, a századforduló korának hangulatával, sztárfellépőkkel és interaktív foglalkozásokkal. Ha nem a színpadon lennék, szívesen kilátogatnék ide a kisfiammal és a kislányommal” – mondta a Család-barát bejelentkezésében Rókusfalvy Lili.

Bár a műsorvezető óvja magánéletét a nyilvánosság elől, közösségi oldalán olykor megoszt követőivel egy-egy családi pillanatot is. A televíziós műsorvezető és férje, Babos Bertalan „Zsili” tervezőgrafikus, festőművész hét éve házasok, családi életük két gyermekükkel, a hatéves Boldizsárral és a hároméves Pankával lett teljes. Ha a karrier- és a családi élet közötti harmónia megtalálása olykor kihívást is jelent neki, a gyermekvállalást élete egyik legjobb döntésének tartja.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től a Dunán.

Borítókép: Fotó: Sárosi Zoltán

További olvasnivalók