Család-barát

Új sportot próbált ki Forró Bence

A Duna népszerű képernyőse a Család-barát új műsorelemében megmutatta sportos oldalát: gyermekeknek is ideális mozgásformákat próbált ki. A teniszpályán és a kézilabdakapuban is alaposan megdolgoztatták, miközben megismertette a nézőket a sportágak szabályaival.

Hétről hétre izgalmas felfedezéseket tesznek a Duna délelőtti és a délutáni magazinműsorainak házigazdái. Különféle szakmákat, érdekes tevékenységeket mutatnak be, hogy inspirálják a nézőket szabadidejük hasznos eltöltésére. A Család-barát egyik műsorvezetője, Forró Bence az aktív életmód jegyében, a sportág rajongójaként szakavatott kérdésekkel és profi bemutatóval hozott kedvet a teniszhez. Bevallotta, gimnazistaként hanyagolta a teniszpályák látogatását, fiával viszont szeretné megismertetni és megszerettetni ezt a labdajátékot.

A képernyős korábban focizott, kosarazott és teniszezett, de a kézilabdát leginkább csak sportriporterként, a pálya széléről figyelte. Némi gimnasztika és alapképzés után csatlakozott a BVSC edzéséhez.

Nem gondoltam volna, hogy még egyszer az életben ilyen közel kerülök a kézilabdához. Jó kis edzés volt, örülök, hogy nem kíméltek a lányok. A kapuba is beálltam, dobtak nekem pár hetest. Most már tudom, milyen érzés a pályán átélni a játék izgalmát, amit eddig csak a partvonalról figyeltem. Azt hiszem, mégiscsak maradok a tenisznél…”

A következő hetekben az Almárium és a Család-barát jól ismert arcai további élmények után kutatnak, hogy kedvet csináljanak kreatív és hasznos foglalatosságokhoz a Duna nézőinek.

Család-barát – minden hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től a Dunán.

Almárium – szakértő- és sztárvendégekkel, minden hétköznap 13:30-tól, folytatás 15:00-kor és 16:50-kor a Dunán.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => fotókredit: MTVA
    [image] => //mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2023/06/MTVA_Csalad-barat_Forro-Bence.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók