Család-barát

A Dunán debütált Oláh Ibolya és Radics Gigi duettje

Kedden jelent meg Oláh Ibolyának, A Dal 2022 győztesének az MTVA támogatásával készült tízdalos lemeze, és a Helló, helló! című számának klipje. A Duna Család-barát című műsorának nézői láthatták először az új klipet, amelyben Oláh Ibolya Radics Gigivel énekel együtt. A dalválasztó tavalyi győztese úgy látja, kettejük hangja egy izgalmas produkciót hozott létre.
 

Május 30-án a Család-barát nézői láthatták először A Dal 2022 győztesének az MTVA támogatásával készült új, Helló, helló! számához forgatott klipjét. A dal, a szintén kedden megjelent Gyere közelebb című lemezen is szerepel. A 80-as évek képi világát idéző klipben Oláh Ibolya egy VHS kamerával örökít meg számára fontos élményeket: egy tízemeletes házban nyitogatja az ajtókat, és hol egy születésnapra, hol egy házibuliba érkezik, végül a tetőről tekint le a városra.

Ebben a produkcióban dolgozott együtt először Radics Gigivel, A Dal 2021 döntősével. A közös munkáról a klippremier apropóján beszélt a Család-barát stúdiójában.

Fontos számomra, hogy olyan emberekkel készítsek dalokat, akiket szeretek és elismerek. Radics Gigivel nagyon könnyű volt a közös munka, hasonló energiákkal rendelkezik, mint én. A hangunk pedig olyan, mint a tűz és a víz, rendkívül izgalmasan szól együtt” – mondta az énekesnő.

Az új klip és a teljes beszélgetés a Család-barát Médiaklikk-oldalán megnézhető.

Család-barát – minden hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től a Dunán.

További olvasnivalók