Család-barát

Család-barát: Végéhez közeledik az idei dalválasztó műsor

Az április 25-i adás tartalmából.
 

– Ma Nagy Lajossal, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgálat szakértőjével beszélgetünk, a témánk pedig nagyon érdekes lesz, MIA-ról a chatbotról beszélgetünk.

– Szó lesz arról is, hogy meddig egészséges, hogy a családi kupaktanács beleszól a fiatalok karrierjével, vagy pályaválasztásával kapcsolatos döntésekbe. Téged terelgettek a szüleid az utadon?

– Bemutatunk egy zongoratanárnőt, aki számos tanítványa közt tudhatja a legújabb filmjére készülő kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas színésznőt, Cate Blanchettet is. Aki bővebben kíváncsi arra, hogy milyen tanítvány volt a Gyűrűk Ura Galadrielje, tartson velünk 11 óra előtt néhány perccel a Dunán.

– De 11 óra után beszélgetünk arról is, hogy végéhez közeledik az idei dalválasztó műsor, hiszen szombaton lesz a DAL2023 döntője, versenyzők érkeznek hozzánk. Neked műsorvezetőként van kedvenced? Nyugodtan elmondhatod, most csak ketten vagyunk!

– Tehetségekből ma nem lesz hiány, hiszen beszámolunk a Magyarországon először megrendezendő Tehetség és Előadóművészeti Bajnokságról, ahol kiderül, hogy kik képviselik hazánkat a világbajnokságon Los Angelesben. A zsűri elnöke, Szűcs Zoltán, az Attraction Árnyékszínház alapítója érkezik majd hozzánk, hogy a versenyről beszélgessünk.

– A jó hangulatról pedig Micheller Myrtill és zenekara gondoskodik, akiknek új albumuk jelenik meg hamarosan. A Dunán találkozunk 9:30-kor a Tengerparti városok című német ismeretterjesztő sorozat Melbourne-t bemutató része után!

Minden hétköznap 9:30-tól a Duna Televízión!

Tovább a műsoroldalra >>

További olvasnivalók