Család-barát

Megszületett Pindroch Csaba és Verebes Linda negyedik gyermeke

Pindroch Csaba a Duna délelőtti élő műsorában, a Család-barátban árulta el, hogy megszületett negyedik gyermekük.
 

Május közepén jelentette be a népszerű színész-házaspár – Pindroch Csaba és Verebes Linda – hogy hamarosan kistestvér érkezik három gyermekük, Mira, Richárd és Patrik mellé. Pénteken délelőtt a Jászai Mari-díjas színművész pedig megosztotta az örömhírt is kisfiuk megszületéséről. Először a Család-barát nézőinek mesélt boldogságukról a négyszeres édesapa.

“Egy hete megszületett negyedik gyermekünk. Pár adás erejéig ezért egyedül láthatnak majd a nézők a Családi körben, de visszatér majd mellém a feleségem is, amint a baba megengedi” – árulta el Pindroch Csaba. A nézőknek egyelőre nem kell búcsút venniük a házaspártól, hiszen a vasárnap 18:45-től látható előre felvett Családi kör adásokban ebben a hónapban még mindkettőjükkel találkozhatnak, majd november 6-tól a színművész egyedül vezeti a műsort.

Pindroch Csaba a Család-barát adásába számára két kedves tárgyat is elhozott, hogy megmutassa a nézőknek, és mesélt A helység kalapácsa című tévéfilm forgatásáról is, amelyben Fejenagyot alakítja a színművész.

A Család-barát teljes adása újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Család-barát – hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től élőben a Dunán!

Borítókép: Pindroch Csaba és Verebes Linda (Fotó: Fábry/Millenáris)

További olvasnivalók