Család-barát

Gúny tárgya volt az iskolában az ismert harmonikás énekes

Az iskolai zaklatás, megszégyenítés témáját járta körül Rátonyi Kriszta és Fodor Imre a Család-barát szakértőjével, amelyről a műsorvezetők a nap sztárfellépőjét, Szabó Ádámot is megkérdezték. Az énekes elárulta, kisiskolás korában őt is csúfolták osztálytársai elálló fülei miatt.
 

Szeretett iskolába járni Szabó Ádám, jó tanuló volt, de mindig is a zene vonzotta. A Család-barátban bevallotta, gyerekkora óta érezte, hogy ezzel kell foglalkoznia. A Duna délelőtti magazinműsorában azt is elárulta, nem volt rossz gyerek, de azért néha persze csibészkedett.

Sajnos őt is csúfolták kisiskolásként, ami nagyon rosszul esett neki. „Gyerekkoromban nagy elálló füleim miatt piszkáltak, Dumbónak csúfoltak. Kicsiként nehéz volt megértem, hogy miért jó nekik, ha bántanak” – vallotta be Szabó Ádám a Duna műsorában, ahol középiskolás éveiről is mesélt a nemrég megjelent, és erről a korszakról szóló Krétapor című új dala kapcsán.

Az iskolai zaklatással kapcsolatos szakértői tanácsok meghallgathatók a Család-barát Médiaklikk-oldalán, vagy az alábbi linkre kattintva.

https://mediaklikk.hu/video/2022/09/14/csalad-barat-1-resz-2022-09-14-i-adas

Család-barát – hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től élőben a Dunán!

További olvasnivalók