×
Család-barát

Közös főzéssel zárult a Család-barát idei évada

Nyári szünetre megy a Duna délelőtti magazinműsora, amelynek adásait a NYÁR 22 váltja. A révfülöpi költözés előtt azonban még egy izgalmas gasztrokihívásban mérte össze főzőtudományát a csapat a Család-barát stúdiójában.
 

Friss, nyári mediterrán ételek készültek a Család-barát stúdiójának konyhájában, ahol ezúttal nem egy meghívott séf vagy gasztroguru serénykedett, hanem a műsorvezetők. Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbi és Forró Bence jövő héten a Balatonra teszik át székhelyüket, hiszen elkezdődik a vakációszezon; június 13-tól már a NYÁR 22 adásaiban várják a nézőket. Novodomszky Éva és Kautzky Armand azonban a Család-baráttal együtt szabadságra mennek, amit egy nagy, olaszos hangulatú közös főzéssel ünnepeltek meg.

A műsorvezetők kedvenc fogásaikat készítették el; Fodor Imre humusszal, Forró Bence cézár salátával, Somossy Barbi az egészséges táplálkozás jegyében olívaolajon grillezett padlizsánredőnyökkel, „melanzaneval” készült a közös ebédre. Novodomszky Éva egy eredeti olasz házi pestoszószt készített, Kautzky Armand pedig sajtos, spenótos leveles tésztával lepte meg kollégáit. Rátonyi Kriszta az italokért felelt, epres-bazsalikomos és rozmaringos citrusos limonádét készített szomjoltóként.

A gasztronómiától nem kell elbúcsúzniuk a Duna nézőinek: a NYÁR 22-ben a nyári programok legjava mellett a szezon legizgalmasabb fogásait is megismerhetik majd.

NYÁR 22 – június 13-tól, hétfőtől szombatig, 10 órától a Dunán!

További olvasnivalók