Család-barát

Rátonyi Kriszta és Fodor Imre minden helyzetben számíthat egymásra

A Duna két műsorvezetője a Minden, ami nő fesztiválon mesélt különleges kapcsolatáról.
 

Vannak párosok, akik a tévénézők szeme láttára váltak elválaszthatatlanná, ilyen a Duna két tapasztalt tévése, Rátonyi Kriszta és Fodor Imre is, akik már évek óta dolgoznak közösen különböző műsorokban. 2022-től a Család-barát egyik állandó párosa lettek, ami igazi „jutalomjáték” számukra, hiszen amellett, hogy szívesen dolgoznak együtt, a családi témák is közel állnak hozzájuk. Mivel mindketten mozgékony, vibráló személyiségek a magánéletben, ezért különösen élvezik, hogy élőben vezethetnek műsort – mondták el a hétvégén, a Minden, ami nő fesztivál vendégeiként.

„Ritka ajándék, ha olyan kollégád van, akire a munkán túlmenően is, minden helyzetben számíthatsz. Imrével szerencsések vagyunk, hogy már évek óta ebben a kivételes, egymást támogató összhangban dolgozhatunk együtt. Mindketten lelkiismeretesen, jó energiákkal, kellő érzékenységgel és egy kiváló szakmai csapat támogatásával végezzük a munkánkat” – kezdte Rátonyi Kriszta, a Duna műsorvezetője, aki közel 10 éve dolgozik a közmédiában, jelenleg a Család-barát adásaiban láthatják őt a nézők, Fodor Imre állandó műsorvezetőtársaként.

„Szerintem a professzionális tévézés csak csapatjátékként működik, amelyhez elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet és bizalom. A műsorvezetőknél alapfontosságú a felkészültség, az őszinte érdeklődés és lelkesedés a témák és az interjúalanyok iránt, de jó arányérzék és némi humor is szükséges. A magam részéről jobban szeretek párban műsort vezetni, mint egyedül, mert sokkal izgalmasabb, pláne, ha valakivel szimbiózisban tudsz együtt dolgozni” – erősítette meg Fodor Imre a műsorvezetőtársa által elmondottakat, hozzátéve, hogy az elmúlt évek közös tapasztalatai és élményei barátokká kovácsolták össze őket. Nem ritkán egymás tekintetéből, legapróbb rezdüléséből érzik, hogy a másik mit gondol, vagy éppen mire van szüksége.

A Család-barátban mindketten a változatosságot élvezik a legjobban, a magazinműsorban lehetőségük van a nézőkkel együtt beavatottá válni egy-egy témában. Az idei év újdonságaként saját tematikus sorozatuk is elindulhatott; Rátonyi Kriszta nőknek, anyukáknak javasol mozgásformákat , Fodor Imre pedig gyakorló édesapaként és szenvedélyes lósport rajongóként a gyermekek és lovak kapcsolatával foglalkozik az adásokban.

Család-barát – minden hétköznap, 10:25-től, élőben a Dunán!

További olvasnivalók