Család-barát

Béres Alexandra élete legfájdalmasabb pontja volt édesanyja elvesztése

Béres Alexandra a Család-barát stúdiójában mutatta meg élete meghatározó pillanataihoz kötődő fotóit, köztük kiskori képét, amely „elindította” őt a sportolói pályán. De a boldog családi felvételek között imádott édesanyjáról is mesélt, hogy milyen fájdalmas még mindig hiánya.

A szívéhez közel álló képek bemutatását egy kiskori felvétellel kezdte Béres Alexandra. „Azért választottam ezt a képet, mert itt látszik, hogy gyerekként milyen nagy pocakom volt. Azért vittek el szüleim sportolni, hogy megerősödjön a hasfalam” – mesélte. Ettől kezdve a sport fontos szerepet játszott az életében. Először tornázni kezdett és sikereket ért el ritmikus sportgimnasztikában, majd jött a fitnesz. E pálya megkoronázása volt, mikor a világbajnoki trófeát átvehette, ráadásul Arnold Schwarzeneggertől. Ezt a képet is láthatták a Duna délelőtti magazinműsorának nézői. A sportoló ezt követően curlingben is eredményesen szerepelt. „A lehető legnagyobb szerelem volt az életemben, az első pillanatától az utolsóig nagyon érdekes logikai játék ez, ami persze sportértékkel is bír” – mesélte Béres Alexandra, aki családi képeket is hozott.

A nézők láthatták szüleit fiatalon, majd férjét, akivel már 25 éve élnek boldogan együtt, valamint testvérét is. Ennek kapcsán hangsúlyozta a szoros kötelékek fontosságát, vallja, hogy a szerető család szerinte mindennek a kiindulópontja.

Egy szomorú emléket is felidézett, édesanyja elvesztését. „Életem legfájdalmasabb pontja, hogy két és fél évvel ezelőtt elvesztettem őt. Ez az egyetlen olyan dolog az életemben, amivel nem tudok mit kezdeni” – vallotta be Béres Alexandra.

A beszélgetés újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán, vagy az alábbi linkre kattintva.

Család-barát – minden hétköznap 10:25-től élőben a Dunán.

További olvasnivalók