×
Család-barát

Az élet csodáira hívja fel a figyelmet A Dal Akusztik győztese

Fóris Rita, A Dal 2022 Akusztik szavazás győztese vendégeskedett a Család-barátban, aki Olyan szép című dalával szeretne minél több embert megszólítani. Az énekesnő hisz abban, hogy a legnehezebb élethelyzeten is átsegít bennünket, ha értékeljük az élet eredendő szépségét.
 

Idén is a nézők online szavazatai alapján hirdették ki A Dal 2022 élő showba bejutott 40 szerzemény közül a legjobb akusztikus verziót. Az online Akusztik Dalversenyben az Olyan szép című dalra voksoltak a legtöbben, így Fóris Rita vehette át a fődíjat. Az énekesnő a Család-barát vendégeként úgy fogalmazott, rendkívül boldog az elismerés miatt, főként azért, mert a közönségnek köszönheti.

„Nagy öröm, hogy akikhez eljutott ez a produkció, azok méltónak találták arra, hogy a legjobb lehessen. A dal azért született, hogy megmutassuk, ha olykor nem is könnyű, észre kell vennünk az élet szépségeit. Most nehezebb időszakot élünk, de vannak olyan állandó csodák, amelyeknek mindig lehet örülni. A körülöttünk lévő szépségekbe bele kell kapaszkodnunk, hogy könnyebb legyen átlépni az akadályokat” – mondta a Duna műsorában Fóris Rita, aki rengeteg dalötlettel folytatja a munkát, családjával, a 4is5 zenekarral közösen. Sőt, azt sem zárja ki, hogy ha olyan új szerzeménye születik majd, 2023-ban újra nevez a dalversenyre. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán.

További olvasnivalók