Család-barát

Oláh Ibolya már tudja kezelni a lámpalázát

Huszonévesen, színpadi tapasztalat nélkül nem volt könnyű kiállnia a közönség elé A Dal 2022 győztesének. Oláh Ibolya mára azonban úgy látja, a siker kulcsa a szorgalom mellett a magabiztosság – minderről a Család-barátban mesélt az idei Év Dala cím tulajdonosa.

Az egész ország ünnepelte Oláh Ibolyát, valamint győztes dalát a Nem adom elt, amit március 12-én, szombat este A Dal 2022 közönsége az év magyar slágerének választott. Az önazonosságról és a nemet mondás erejéről szóló szerzemény eredeti, akusztikus és szimfonikus hangszerelésben is bemutatkozhatott. Az énekesnő az elődöntőben elhangzó akusztikus verziót kedvelte a legjobban, itt magához ragadhatta a gitárt, az együtt zenélés élménye pedig kárpótolta az elmúlt évek inaktivitásáért – mesélte a Család-barát vendégeként.

 

Oláh Ibolya hozzátette, hogy győzelme után többen gratuláltak neki, és megjegyezték, hogy játszi könnyedséggel menetelt végig a versenyben, azonban ő ezt másképp látja. Pályája kezdetén sűrűn úrrá lett rajta a „mikrofonláz”, amit csak nehezen tudott levetkőzni. Boldog, hogy mára magabiztosan állhat a színpadon, a siker kulcsát ugyanis ebben látja.

„Nem tagadom, hogy kicsit elfáradtam, de addig kell ütni a vasat, amíg meleg… Az elmúlt hetekben minden szombat estét izgatottan vártam. Élveztem, hogy újra élőben énekelhettem a tévében, mert erre már régen volt lehetőségem. Egy lelkes, szuper csapat készíti A Dalt, akik már most hiányoznak. Az elmúlt napok főként interjúkkal teltek, de készülök a májusi lemezbemutatómra is, a Magyar Zene Házában mutatkozhatnak be először a szintén Nem adom el címet viselő új albumom dalai” – fogalmazott a Duna műsorában Oláh Ibolya, az „Év Dala 2022” cím birtokosa, aki a győzelemmel 10 milliós nyereményt kapott produkciója fejlesztésére, a pénzjutalom mellett egy lemez- és videóklipkészítési lehetőséggel is gazdagodott.

 

További olvasnivalók