×
Család-barát

Fia és édesanyja különleges kapcsolatáról mesélt Ungár Anikó a Család-barátban

Ungár Anikó bűvész lapozta fel családi fotóalbumát egy megható beszélgetés során a Duna Televízió Család-barát című műsorában. Megmutatta a nézőknek életének meghatározó pillanatait, láthatták kétéves korában teniszütővel, de imádott édesanyjával is fiatalon, emellett beavatta a nézőket legbensőbb családi történeteibe is, és elmondta, hogy kikkel ápol évtizedes barátságot.

Egy archív műsor bejátszójával kezdődött Ungár Anikó varázslatos pillanatainak felidézése a Család-barát stúdiójában. Ebből a korszakából további fekete-fehér képeket is láthattak a nézők, az egyiken például Rodolfóval.

A kiskori családi fotók és a hozzájuk tartozó történetek sem maradtak el. „Édesapám volt a tenisz válogatott szövetségi kapitánya és edzője, én pedig az egyetlen gyerek a családban, ezért mindent meg akart nekem tanítani, amit ő tud és ezért már korán teniszütőt. Bár nem lettem sportoló, de teniszezni máig tudok” – mesélte egy fotó kapcsán, amelyen kétéves korában látható egy teniszütővel a kezében. „Szüleim egyébként nagyon felelősségteljesen megvárták, hogy kiderüljön, mihez van tehetségem és utána tereltek a megfelelő irányba, saját akaratukat nem erőltették rám” – árulta el szüleiről Ungár Anikó.

Imádott édesanyjáról, aki 2015-ben halt meg, külön is megemlékezett. „104 évesen hagyott itt minket. Nagyon különleges kapcsolat volt közte és a fiam, Gábor között. Az ő karjaiban ment el anyu, ő nyugtatta, hogy nyugodtan menjen el, míg én a Föld másik oldalán voltam” – mesélte elcsukló hangon Ungár Anikó.

Az előadóművész családi képei mellett barátnőiről is hozott fotót, Berkes Gabriellával és Sütő Enikővel is évtizedes barátságot ápol.

A megható múltidézés pillanatai visszanézhetők IDE kattintva:

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.25-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

További olvasnivalók