×
Család-barát

Jellegzetes mosolyáról már kiskori képén is felismerhető a legendás színésznő

Számtalan színpadi és filmszerep fűződik nevéhez, szinte nincs olyan karakter, amit ne formált volna meg, ha pedig Zsuzsanna testvér neve elhangzik, a nézőknek egyből beugrik az Abigél című tévésorozat, melyben Piros Ildikó is felejthetetlen alakítást nyújtott. A Duna Televízió Család-barát című műsorában a nézők a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész hosszú pályájának egy-egy jelenetét és még unokáit is megismerhették.

Egy bizonyos koron túl, mikor az ember visszaemlékszik gyerekkorára, furcsa módon megélesednek az emlékek. Én két éves koromtól kezdve mindenre emlékszem” – árulta el Piros Ildikó a Duna Televízió műsorában, ahol virtuális fotóalbumát felnyitva a nézők láthatták kiskori képeit is. „Nemcsak arra emlékszem, hogy piros-sárga-kék kis ruha volt rajtam, hanem még az anyagára, tapintására is” – árulta el egy kép kapcsán, amelyen édesanyjával együtt látható másfél – két évesen, de kiskori képén már jellegzetes mosolya is felfedezhető.

Piros Ildikó a fotók segítségével felidézte pályafutása nagy szerepeit, közte az Abigél forgatását, továbbá férjével, Huszti Péterrel közös előadásaikat, de a nézők láthatták unokáit is.

A Család-barát beszélgetése Piros Ildikóval IDE kattintva nézhető újra:

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.25-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

További olvasnivalók