Család-barát

Már az érettségi tablóképén is bajuszt viselt Kautzky Armand

Időutazásban lehetett része a Duna Televízió nézőinek, a Család-barát című műsor vendégeként ugyanis Kautzky Armand, Jászai Mari-díjas színművész engedett bepillantást magánéletébe fotóalbumának köszönhetően. A képek között gyerekkori felvételt, tablóképeket és családi pillanatokat is láthatnak.

„Magamról hoztam képeket, úgy gondoltam, jó lesz egy kis időutazással visszamenni a múltamba” – mondta Kautzky Armand a Család-barát adásában, amelyben megmutatta például élete első profi fotós által készített képét is, amelyen ötéves volt. Bár ekkor még nem, de egészen fiatal kora óta viseli védjegyének számító bajuszát. „Két dologhoz ragaszkodtam, amire konkrétan emlékszem, a frufrumhoz és a bajuszomhoz, ez a kettő nagyon hangsúlyos is rajtam” – mondta, miközben a nézők láthatták érettségi tablóképét. A színművész egyébként csak nagyon rövid időre vált meg bajuszától. „Mikor a Nemzeti Stúdióba kerültem, a színház főrendezője, Vámos László mondta, hogy vágjam le. Az ember tragédiájában játszottam angyalt és nem lehetett bajuszom” – mesélte az egyik ilyen alkalomról.

Kautzky Armand fotóalbuma, amelyben fiatal apukaként fiával, valamint édesanyjával is látható, IDE kattintva virtuálisan átlapozható.

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.25-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

További olvasnivalók