×
Család-barát

Hevesi Tamás a Család-barátban mutatta meg féltve őrzött családi fotóalbumát

Hevesi Tamás a legtöbbször zenei vagy sportsikerei kapcsán ad interjút és csak ritkán beszél magánéletéről. Nem tagadja azonban, vannak nosztalgikus pillanatai, amikor elérzékenyül, főleg ha keze ügyébe akad egy-egy régi családi fotó. A Duna Televízió Család-barát című műsorának népszerű rovatában családi fotóalbumát tárta fel a nézőknek, amelyben vidám és szívszorító emlékeket egyaránt felidézett.
 

A Család-barát magazin Fotóalbum rovatában egy újabb ismert személyiség engedett betekintést családjának történetébe. Hevesi Tamás régi fotókon mutatta be szüleit és testvéreit, majd életének eddigi legfontosabb állomásait. A közkedvelt énekes kerüli azokat az alkalmakat, amikor az érzéseiről, személyes dolgairól kell beszélnie, ugyanakkor a Duna Televízió műsorával ezúttal kivételt tett és hamar hatalmukba kerítették a nosztalgikus gondolatok.

„Gyulán nőttem fel, szeretetteljes nagycsaládban. Hárman vagyunk testvérek, egy bátyám és egy nővérem van. Habár korban én voltam a legkisebb, termetben a legnagyobb lettem. A család legfiatalabb tagjaként kedvezményezett helyzetben voltam és rajongásig szerettem az anyukámat” – fogalmazott a Család-barát műsorában Hevesi Tamás, aki korán veszítette el édesanyját, hiszen mindössze 56 éves volt.

Az énekes a folytatásban elárulta, hogy a zenélés és a labdarúgás mellett van egy harmadik szenvedélye is: megrögzött felfedező, így minden szabadidejét utazással tölti. Már az első gyerekkori fotóin is játékrepülőkkel játszik – mint mondja – ez nem lehet véletlen. A családi fotói mellett egzotikus utazásain készült fényképeiből is bemutatott néhányat, és felidézte azokat az éveket is, amikor végiggitározta és -énekelte a világot, miközben javarészt utcazenélésből élt. Vándorzenészként egészen Ausztráliáig eljutott, de a legkülönlegesebb helyszín mégsem ez az életében, hanem egy zarándokhely, ahová felségével, dr. Hevesi Krisztinával gyakran visszatér, hogy fogadalmakat tegyenek egymásnak. A beszélgetés további részletei a Család-barát idézett adásából ismerhetők meg.

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.25-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők. 

A Család-barát aktuális adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon.

További olvasnivalók