×
Család-barát

Feketekolbászos carbonara

Hozzávalók 2 főre:
16 dkg tagliatelle
3 sherry black dog /A sherry black dog helyettesíthető ízlés szerinti nyers grillkolbásszal/
1/2 csomag friss koriander zöld
2 tojás sárgája
1 evőkanál parmezán
1 dl tejszín
kevés olíva olaj

Elkészítés:
Amíg a tésztát megfőzzük, a kolbászokat kihántjuk a bélből, golyókat formázunk belőlük, kevés olíva olajon megpirítjuk egy tapadás mentes serpenyőben, majd félre tesszük. Egy kisebb edénybe tesszük a tojások sárgáját, a tejszínt és a parmezánt, kevergetve megrottyantjuk, besűrítjük. Az elkészült (al dente), leszűrt tésztát összeforgatjuk a kolbásszal, majd a mártásunkkal, megszórjuk az aprított korianderrel, tálaljuk.

További olvasnivalók