×
Család-barát

Első nap az iskolában: Dióssy Klári jobban izgult, mint kisfia

A legnagyobb probléma a reggelizés – árulta el a Család-barát hétfői adásában Dióssy Klári, akinek fia első osztályos lett. A Ridikül műsorvezetője arról is mesélt, mi iránt érdeklődik a 7 éves Máté.

„Első nap mikor bevittem az iskolába, azt sugdosta nekem, hogy most már menjek haza” – vallotta be Dióssy Klári, akit Máté hozzáállása jó érzéssel töltött el. Bevallotta persze azt is, hogy ő jobban izgult az első nap előtt, mint kisfia. Dióssy Klári elárulta, Máté NASA-őrületben él, a tolltartó és az iskolatáska is bolygós. Hogy milyen iskolába jár Máté és milyen szempontok szerint választottak sulit, az a Család-barát adásából kiderül:

A megfelelő reggeli elkészítése pedig nemcsak a Ridikül műsorvezetőjének okozhat fejtörést, de a Család-barát segítségével IDE kattintva most ehhez is hasznos tippeket kaphatnak a szülők.

Máté számára az ősz az iskolakezdést, Dióssy Klári műsorának, a Ridikülnek pedig az új évad indulását jelenti szeptember eleje. A Duna Televízió műsora ugyanis szeptember 6-ól ismét jelentkezik minden hétköznap 17.05-től.

További olvasnivalók