Család-barát

Elérzékenyülve jelentette be a nagy hírt Harsányi Gábor a Duna Televízióban

Csodálatos születésnapi ajándékokat kapott Harsányi Gábor színművész. A Duna Televízió Család-barát című műsorában az örömhírek mellett a Kossuth-díjas színművész azt is elárulta, miért kellett megműteni a közelmúltban.
 

Kossuth-díjjal tüntették ki idén Harsányi Gábort. A kétszeres Jászai Mari-díjas színész, író, drámaszerző, az elismeréshez születésnapján gratuláltak a Család-barát műsorvezetői, Somogyi Dia és Csalami Csaba.

„Csodálatos érzés volt elnyerni ezt a kitüntetést, ami egy életmű koronája. Egy olyan életműé, amelynek úgy érzem, még nincs vége. Hiszem, hogy tudok még valami szépet, értékeset alkotni” – vallotta be a közmédia műsorában a Kossuth-díjas színművész, aki egy másik „csodálatos születésnapi ajándékról” is beszélt: „megszületett a harmadik unokám, aki kisfiú” – jelentette be elérzékenyülve Harsányi Gábor.

Az elmúlt időszak azonban nemcsak örömet tartogatott számára. „Őszintén megmondom, nagyon kemény volt számomra az elmúlt három hét. Vezetés közben vettem észre, hogy valami baj van a látásommal. Az orvos szürkehályogot állapított meg, amit meg kellett műteni” – mesélte kálváriájáról a színművész.

Az idézett beszélgetés itt visszanézhető:

A nyári szüneten lévő Család-barát kedvelőinek nem kell szomorkodniuk, hiszen június 16-án elindult a NYÁR 21 című magazinműsor, amely hétfőtől-szombatig 10-12 óra között várja a nézőket, vasárnap pedig 6.50-től a heti adásokból láthatnak válogatást a nézők a Duna Televízión.

További olvasnivalók