Család-barát

Péter Szabó Szilvia új szenvedélyéről vallott a Család-barátban

Már nemcsak énekesnőként és anyaként gondolhatunk Péter Szabó Szilviára, a karantén alatt ugyanis új művészeti ágban tette próbára tehetségét. A tervét nem várt siker koronázta – erről a Duna Televízió Család-barát magazinjában mesélt a hazai folk-pop egyik leghíresebb hangja.

Bár édesanyja rajz szakon végzett, Péter Szabó Szilvia csak felnőttként, a pandémia alatt kezdett el mélyebben megismerkedni a képzőművészettel. Az énekesnő mára magabiztosan bánik az ecsettel és a vászonnal, pedig minden szakmai fortélyt autodidakta módon sajátított el. Mivel több pozitív visszajelzést kapott képeire, úgy döntött, a zene mellett párhuzamosan folytatja a festést is.

„Nem tervezek szakmát váltani, de tavaly, amikor bezárt a világ, szükségem lett egy új alkotótevékenységre. Bár egy darabig egészen jól bírtam, később jött egy lelki mélyrepülés, amiből a festés jelentette számomra a kiutat” – kezdte a Család-barát műsorában Péter Szabó Szilvia, aki munkáiból néhányat a nézőknek is megmutatott.

Az énekesnő a nyári koncertszezon elfoglaltságai mellett sem hanyagolja új szenvedélyét, kialakított egy saját műtermet, kiállítást tervez, sőt, néhány képét már meg is vásárolták. A zenei színtérre pedig egy új dallal tér vissza, amihez nemrégiben videóklipet is forgatott.

„Varga Liviusszal és Molnár Tiborral, Trap kapitánnyal készítettünk egy közös dalt, aminek Boldog szívem lett a címe. A promóciós fotózáson találkoztunk először Liviusszal, és egyből megvolt közöttünk a kémia. A sógornőm, Völgyesi Gabi szerint, nem mai, de nem is tegnapi, hanem holnaputáni a dal, mert meghaladja a korát” – fogalmazott Péter Szabó Szilvia a közmédia műsorában, hozzátéve, hogy a rajongók jövő héten hallhatják először az új szerzeményt.

További részletek a Család-barát idézett adásában:

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.35-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

A Család-barát aktuális adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon.

További olvasnivalók