Család-barát

Család-barát: Szekeres Adrien elárulta, hamarosan bővül a családjuk

Az Artisjus-díjas énekesnő a Duna Televízió népszerű műsorában büszkélkedett el a jó hírrel, hogy augusztusban új családtagot fogadnak be magukhoz. Szekeres Adrien két kislánya már izgatottan várja a szőrös „kis testvér” érkezését.

A Duna Televízió Család-barát című magazinjának hétfői adásában Szekeres Adrien vendégeskedett, aki nemcsak bársonyos énekhangjával örvendeztette meg a nézőket, de számos jó hírrel is érkezett a stúdióba. Nagylánya, Csillag Jázmin áprilisban ünnepelte a 18. születésnapját, két évvel fiatalabb húga, Emília Gréta pedig a közelmúltban koreográfia versenyt nyert. A sport fontos része az életüknek, rendszeresen jógáznak hármasban, de Adrien tavaly egy nap leforgása alatt a Balatont is körbekerékpározta – derült ki a műsorból.

Bár sok előadóművész belevetette magát a nyári koncertszezonba, Szekeres Adrien eddig még nem állt színpadra, leghamarabb júliusban tér vissza a közönség elé. A vakáció azonban nemcsak az önfeledt családi pihenésről szól majd, ugyanis hónapokon belül egy máltai selyemkutyával bővül a família. Az ebet egyébként egy milánói tenyésztő almából választották ki. A kutyus már megszületett, de csak augusztusban költözik majd be új otthonába.

„Két hónap múlva kiskutyánk lesz. Már nagyon várja az egész család az érkezését. Jelenleg a névválasztásnál tartunk, sok ötlet felmerült már, de egyelőre még nem találtuk meg a tökéleteset” – mesélte a műsorban Szekeres Adrien, akinek bár a pandémia miatt kényszerpihenőt kellett tartania, a zenei karrierjét véletlenül sem szeretné a háttérbe szorítani. Az énekesnő legutóbb pedagógusnap alkalmából lépett fel, több művész között a DAL 2021 győztesével, a Kaukázus zenekarral vett részt egy flashmobon, amelybe a közmédia nézői is bepillantást nyerhettek a Család-barátban.

További részletek a Család-barát idézett adásában:

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.35-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

A Család-barát aktuális adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon

További olvasnivalók