Család-barát

Karácsony János James a Család-barátban mutatta meg unokáját

Az LGT-együttes örökös tagja csak ritkán enged betekintést a magánéletébe, azonban a Duna Televízió nézőivel kivételt tett. A Család-barát magazinban büszkélkedett el először hathónapos unokája fotóival.

A szülők világnapján vendégeskedett a Duna Televízió Család-barát című műsorában az LGT énekes-gitárosa, Karácsony János James és felesége, Ruzsics Andrea, akiket Novodomszky Éva és Fehérvári Gábor Alfréd műsorvezetők arról kérdeztek, milyen szerepet tölt be az életükben a szülőség. Bár anyaként és apaként mindig megfontoltak és következetesek voltak, nagyszülőként sokkal felszabadultabban, egyfajta „jó zsaruként” vannak jelen a családjuk életében. Nem titkolják, valósággal lubickolnak a nagyszülőszerepben.

„Félelmetes, hogy mennyire gyorsan telik az idő. Már hathónapos a kis csajszi. Azt gondoltam, felforgatja majd a család életét a kicsi érkezése, de úgy veszem észre, hogy természetesen mennek a dolgok. Mélyen megérint, hogy megélhettem az unokám érkezését, de szívből remélem, hogy lehetnek még többen is, mert várjuk őket nagyon” – mesélte meghatódva a Család-barátban Karácsony János James, aki egyetért feleségével abban, hogy a nagyszülői szerepbe bele kell tanulnia az embernek, mert az egészen más, mint szülőnek lenni.

„Nem olvasunk olyan szakirodalmat, blogokat, amelyek a nagyszülőségről szólnak. Nem veszünk át példákat, hanem az ösztöneinkre hagyatkozunk. Jó, hogy önmagunk lehetünk” – tette hozzá a zenész neje, aki úgy érzi, 55 éves friss nagymamaként még telis-tele van energiával.

Az újdonsült nagyszülők a műsorban eddig nem látott fotókat is mutattak tündéri kis unokájukról és azt is elárulták, hogy gyerekeik korábban titkos beceneveket adtak nekik, így elképzelhető, hogy őket nem a hagyományos módon, mamaként és papaként szólítja majd a lányuk kislánya.

További részletek a Család-barát idézett adásában:

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.35-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

A Család-barát aktuális adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon.

Borítókép: Budapest, 2018. január 24.
Karácsony János gitáros, énekes, a FERM, a Generál és az LGT tagja a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló Programja és a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda magyar kultúra napja alkalmából rendezett könnyűzenei ünnepségén a Budapest Music Centerben 2018. január 24-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

További olvasnivalók