Család-barát

Csézy nemcsak énekes, igazi háziasszony is

Mindig is fontos volt Csézynek, hogy az éneklés mellett háziasszony is legyen. Mivel a koncertezés visszaszorult a pandémia miatt, erőit átcsoportosította a ház körüli teendőkre, de ha kellett besegített férje cégénél is. Az énekesnő a Duna Televízió Család-barát műsorában azt is elárulta Rátonyi Krisztának és Fehérvári Gábor Alfrédnak, hogy milyen tervei vannak zenei téren.
 

„Nagyon sok ember halálát okozta a koronavírus-járvány, nekünk hálát kell adnunk azért, hogy egészségesek vagyunk, hogy tervezhetünk, hogy van jövőképünk. Bízom benne, hogy a pandémia végén járunk, úgyhogy maradék kis erőnket össze kell szedni és kibírni még egy kicsit” – fogalmazta meg érzéseit Csézy a közmédia Család-barát című műsorában, azzal kapcsolatban, hogy az énekesek, zenészek életébe remélhetőleg mihamarabb visszatér a közönség előtti koncertezés.

Az énekesnő az elmúlt egy évben sem ült nyugton, erőit a ház körüli teendőkre összpontosította.

„Nagyon szeretek háziasszony lenni és az is vagyok az éneklés mellett. Számomra mindig fontos volt, hogy főzzek, hogy a ház rendben legyen és mindig nagy örömet okoz, ha szépül a kert. Igaz mindez akkor volt igazán jó, mikor a házias munkák szimbiózisban voltak az énekléssel” – mesélte Csézy, aki a kertészkedés mellett, ha kellett, besegített férje cégénél is.

Persze zenei téren is zajlik Csézynél a munka, amely kapcsán az énekesnő sejtelmesen csak annyit árult el, hogy több vasat tart a tűzben.

A beszélgetés IDE kattintva 60 napig újranézhető a MédiaKlikk felületén. A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.35-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

További olvasnivalók