Család-barát

Kálloy Molnár Péter ellátta Freddie baját a pályán

Az edzőterem és a rollerezés után ezúttal a gokartozást próbálta ki Fehérvári Gábor Alfréd a Család-Barát Fitt Mix rovatában. Társa is akadt, méghozzá Kálloy Molnár Péter színművész személyében.

Kálloy Molnár Péter humorosra fogta a sportos feladatot és jelentősen lehagyta Freddie-t a verseny során, amelynek a végén Freddie meg is jegyezte: „Van, amit nem lehet profi felszereléssel pótolni, a tehetség utat tör magának, Kálloy Molnár Péter ma ellátta a bajom”.

A színművésztől nem áll távol egyébként a gokartozás, külföldi utazásai során gyakorta hódol e sportnak. És ha már az utazás szóba került, gyerekkori élményét is megosztotta a Duna Televízió műsorvezetőjével. „A családi kirándulások, utazások nagyon fontosak voltak gyerekkoromban. Édesapám miatt sokszor utaztunk a Hortobágyra, mert az volt a ’szerelme’, de persze emlékezetesek a balatoni, erdélyi, felvidéki túráink is. Imádtam ezeket az együttléteket és én is arra törekszem, hogy minél több helyre elvigyem a családomat” – mesélte Kálloy Molnár Péter.

A humoros videót érdemes megnézni, hiszen nem minden nap látni ilyen gokartversenyt:

További olvasnivalók