Család-barát

Csongrádi Kata: a pandémia megmutatta, kik az igazi barátaink

Születésnapja alkalmából köszöntötték a közmédia műsorvezetői Csongrádi Katát a Család-barát magazinban, aki új dalai mellett arról is mesélt, hogyan élte meg a példátlan élethelyzetet, amit a pandémia eredményezett. Az énekesnő szerint az elmúlt néhány hónap az emberi kapcsolatok fenntarthatóságának próbája volt.

Gyönyörű virágcsokorral köszöntötte Novodomszky Éva és Freddie a közeljövőben 68. születésnapját ünneplő Csongrádi Katát a Duna TV Család-barát magazinjának pénteki adásában. Az énekes-színésznő a karantén ellenére is fáradhatatlan lelkesedéssel dolgozott, a többi között új dalokon is munkálkodott. A közelmúltban debütált a Hogyha szeretsz című dalához forgatott videóklip, amit néhány nap alatt már közel kétezren tekintettek meg a legnagyobb videómegosztón – azt mondja, számára ez a legnagyobb születésnapi ajándék.

„Nem unatkozom. Készülök egy új albumra, tekintettel arra, hogy pozitív visszhangokat kaptam az elmúlt hónapokban megjelent dalaimra. A közönség mellett a szakma is erre biztatott. Vettem egy nagy levegőt, belevágtam, most folyamatosan stúdióba járok, hogy elkészüljön életem első szerzői lemeze” – mesélte lelkendezve a Család-barát házigazdáinak a születésnapos művésznő, aki saját elmondása szerint kreatív lendületet kapott a világjárvány körülményei ellenére.

„Most az alkotás kapta az életemben a nagyobb hangsúlyt. A közönségemmel a képernyőn keresztül, rádióban és a közösségi médiában tudtam tartani a kapcsolatot. Válaszoltam a leveleikre, így küldtem nekik sok szeretetet, mert ez volt mostanában az egyetlen éltető erő. Azt érzem, sok tekintetben átformált bennünket ez az időszak. A tiszta érzelmek, a valódi kapcsolatok megmaradtak, a hamisak viszont most kihullottak a rostán” – tette hozzá Csongrádi Kata, akinek az elkövetkezendő hetek új dalainak rögzítésével, stúdiómunkával telnek majd.

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.35-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

A Család-barát aktuális adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon.

További olvasnivalók