×
Család-barát

Náray Erika végre megkapja, amire tíz éve vágyott

Cuki cicák vették át az uralmat a Család-barát stúdiójában pénteken. A héthetes kis „tigrisektől” nemcsak a műsorvezető, Rátonyi Kriszta, hanem Náray Erika énekesnő is teljesen elolvadt.
 

Két vörös kiscicát hozott magával a pénteki beszélgetésre Schneider Kinga a NOÉ Állatotthon Alapítvány szóvivője. Egyikük Rátonyi Krisztát varázsolta el, miközben megcsócsálta mikroportját, másikuk pedig Náray Erikát, aki egyébként régóta támogatója az alapítványnak. Az énekesnő rajong az állatokért, és sok éve vágyik rá, hogy szerető gazdi lehessen. A Család-barátban kiderült: két hét múlva végre teljesül az álma.

„Kinga tudja, hogy imádom az állatokat, és hogy milyen jól bánok velük, ugyanakkor belelát az életembe és pontosan tisztában van azzal is, hogy abba nem fér bele például egy kutya. De annyira vágyom már egy négylábú kedvencre, hogy úgy döntöttem, megpróbálkozom egy macska örökbefogadásával” – mesélte Náray Erika, aki saját példáján keresztül is szerette volna felhívni a figyelmet a felelős állattartása.

Schneider Kinga ugyanis arról a szomorú tényről számolt be, hogy megállás nélkül érkeznek hozzájuk a kiscicák és a kiskutyák. Most is közel 50 kismacska lakik náluk az állatotthonban. Az alapítvány szóvivője elmondta: a megoldás a problémára az ivartalanítás, illetve a felelős állattartás lenne.

A Család-barát beszélgetését érdemes újra megnézni, hiszen a bejátszóban Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, Balázs Klári énekesnő, valamint Buda Gábor énekes is megmutatta kedvencét. Gábort például minden reggel pontban 6 órakor Igor nevű macskája kelti, de Kovács Katiék életén is eluralkodott befogadott cicájuk. Balázs Kláriéknál pedig kutyák és macskák barátságban, szeretetben élnek egymás mellett.

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.35-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

További olvasnivalók