Család-barát

Tóth Gabi: Hannaróza kifinomult lélek

Kislánya megszületésével lett teljes az élete Tóth Gabinak, aki már gyerekkora óta készült az anyaságra. A Család-barátban elárulta: csodaként élte meg Hannaróza születését, hiszen úgy tudta, nem lehet gyermeke.

A Duna Televízión látható Család-barát című műsor riportere a játszótérre kísérte el Tóth Gabit, kislányát, valamint az énekesnő édesanyját. Amíg Hannaróza a nagymamával játszott, addig Tóth Gabi az anyasággal kapcsolatos érzéseiről mesélt.

„Hannaróza születésével kiteljesedtem, hiszen gyerekkorom óta az anyaságra készültem” – vallotta be az énekesnő, majd hozzátette: persze neki is voltak félelmei, mint a legtöbb újdonsült anyukának, de férje, Krausz Gábor és édesanyja biztos támaszt nyújt a számára. „Csodálatos család vesz körül, amiért nagyon hálás vagyok. Szeretném ugyanazt a szeretet-cunamit átadni Hannarózának, amit én is kaptam” – mondta az énekesnő.

Tóth Gabi kislánya decemberben múlt egyéves, édesanyja büszkén mesélt róla. „Hannaróza nagyon kifinomult lélek, precízen mindent megvizsgál, elmerül minden apró dologban, egy kis színes kockában is rengeteg csodát fedez fel” – fogalmazott az énekesnő.

A Család-Barátban látható riport ITT visszanézhető:

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.35-től várja a nézőket a képernyők elé. Szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők. A közéleti magazinban továbbra is a mindennapokat, a családokat, a testi-lelki egészséget érintő napi kérdésekkel, témákkal foglalkoznak. A főzősarokban recepteket, az ötletsarokban pedig ajándékötleteket is elleshetnek a nézők. A műsorból továbbá a szórakoztató elemek sem maradnak ki.

További olvasnivalók