Család-barát

Család-barát – receptek

Garides saganaki

Hozzávalók: 4 személyre
2 db közepes vöröshagyma
2 db tv paprika
3 gerezd fokhagyma
0,5 dl olíva olaj
15 dkg kecskesajt
1 kis csokor petrezselyem
0,5 l hámozott kockázott paradicsom

őrölt fekete bors
32 db királyrák farok
8 db black tiger rák
10 dkg fetasajt

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát, paprikát és fokhagymát olívaolajon megfonnyasztjuk.
A rákokat hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk. Amikor a rákok majdnem készre pirulnak hozzáadjuk a paradicsomot, reszelt kecskesajtot.Amikor a kecskesajt megolvad, tűzálló tálba helyezzük az ételt, a morzsolt fetát rászórjuk.
Grill fokozatra állított sütőben pirulásig készre sütjük.

További olvasnivalók