Család-barát

Serpenyős egytál

 

Hozzávalók:
1 egész csirkemellfilé
1 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg császárszalonna
1 szál kolbász
80 dkg apró burgonya
2 db paradicsom
2 db paprika
só, bors

Elkészítés:
A burgonyát alaposan megmosva, héjában ressre főzzük. A szalonnát apró kockára vágjuk a kolbásszal együtt. Serpenyőben kipirítjuk mindkettőt, rátesszük a szeletekre vágott lilahagymát, majd mehet a felkockázott csirkemell, amit fehéredésig pirítunk. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, paradicsomot. Ha ezek is átpirultak, hozzáadjuk a héjában főtt burgonyát feldarabolva, ketté vágva. Az egészet jól összepirítjuk. Sóval ízesítjük, borssal és fokhagymával fűszerezzük.

További olvasnivalók