Család-barát

Csalánkrém

Elkészítés:
– A csalánt leforrázzuk, majd, ha langyosra hűlt, apróra vágjuk.
– Aprítógépbe tesszük a többi hozzávalóval együtt, és simára keverjük.
– Megkóstoljuk, ha szükséges, esetleg megsózzuk. Jól záródó edénybe tesszük és tálalásig behűtjük.
– A csalánkrémes kis szendvicsekhez remekül illenek a vadnövények: nem csak harmonikus íz-összhangot teremtenek, hanem látványuk is kedves, feldobják az üde zöld látványt!

Hozzávalók:
2 marék zsenge csalánhajtás
20 dkg krémsajt
5 dkg vaj
1 gerezd fokhagyma

További olvasnivalók

Percről percre
Percről percre
Percről percre
Percről percre
Percről percre
Percről percre
Percről percre
Percről percre
Percről percre