×
Család-barát

Camembert sajttal töltött palacsinta rántva, áfonya-cékla, alma

Hozzávalók: 4 főre recept
5 db tojás
30 dkg liszt
Egy csipet só
2 dl tej
0,5 dl szódavíz
Olaj a sütéshez
zsemlemorzsa panírozáshoz
25 dkg camembert sajt
10 g Natúr krémsajt
5 dkg medvehagyma
30 dkg cékla
20 dkg alma
3 dkg méz
10 dkg Áfonyalekvár

Elkészítése:
8 db sós palacsintát sütünk. A natúr krémsajtot a medvehagymával habosítjuk, majd a kész palacsintákat ezzel a töltelékkel megkenjük. Vágunk bele camembert sajtot, majd a palacsintákat feltekerjük és hagyományos módon bepanírozzuk, majd olajban kisütjük. A céklát alufóliában 180 fokon 30 percig sütjük, formázzuk és a mézzel pirított almával karamelizáljuk. Áfonya lekvárral ízlésesen tálaljuk.

További olvasnivalók