Család-barát

Halkrém forever

Elkészítés:
A tojásokat sós vízben keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk és a sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett halat, a reszelt zellert, a majonézt, mustárt, beleszórjuk a borsot és alaposan elkeverjük. Végül pár csepp citromlével ízesítjük.
Jól áll neki a hagyma is, illetve idényben zöldpaprikát is kockázhatunk bele. Aki a zellert nem kedveli, tegyen bele sárgarépát.
Pirítósra, vagy kétszersültre kenve tökéletes uzsonna, Ha héjában sült vagy főtt burgonyát és salátát kínálunk hozzá, tökéletes vacsora lehet.

Hozzávalók 4 főre:
natur tonhal (sós lében) 2 kis doboz
főtt keménytojás 2 db
majonéz 3 evőkanál (5 dkg)
reszelt zeller 2 evőkanál
mustár 2 kávéskanál
citromlé pár csepp
frissen őrölt bors
kétszersült szeletek
savanyúkáposzta

További olvasnivalók